19 Yaş Kadın Milli Takımımız farklı mağlup

19 Yaş Milli Kadın Hentbol Takımımız, Hentbol Avrupa Şampiyonası II. Klasman yarı final maçında İsviçre’ye farklı mağlup oldu.

HENTBOLHABER.NET – 19 Yaş Milli Kadın Hentbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası II. Klasman yarı final maçında İsviçre ile karşılaştı.

19 Yaş Milli Takımımız sahada hiç bir varlık gösteremedi ve İsviçre’ye farklı mağlup oldu. Maça ilk dakikalarda iyi başlamamıza rağmen İsviçre 4. dakikadan sonra oyuna üstünlüğünü koydu. Aradaki fark açılırken millilerin molaya toparlanmaya ihtiyacı vardı ve Baş antrenör Birol Ünsal aradaki fark 7 sayıya çıkınca mola aldı. 19 Yaş Milli Takımımız hücumda İsviçre kalecisini geçemezken, savunmada da açıklar verdi. İlk yarıda farkı kapatamadık ve 18-9 devreye yenik girdik.

İlk devrede Ayşenur Sormaz 6 şutun 5’ini gole çevirirken, Beyza, Yağmur,Gülcan ve Hatice’ de 1’er gol attılar. 

İkinci yarıya Ayşenur’un golü ile başladık. İkinci yarı da istediğimiz mücadeleyi yine gösteremedik ve 14 sayı farkla mağlup olduk. İsviçre 35-21 kazandı.

Müsabaka tamamlandığında ise milli takımımızda goller şu şekilde oluştu: Ayşenur Sormaz 8, Beyza Karaçam 4, Hatice Özdemir 3, Zeynep Nur  Ulukoz 2,  Yağmur Özler 1, ayşenur Sensöz 1, Gülcan Tügel 1, Beyzanur Türkyılmaz 1 gol attı.

19 Yaş Milli Takımımız bu sonuçla 2021 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkını kaybetti. 2021 senesinde yine 2. klasmanda mücadelesini sürdürecek. 19 Yaş Milli Takımımız Litvanya ile yarın 3.4.’lük müsabakasına çıkacak.

 

Bakmadan Geçme