1Milyardan fazla sporsever takip etti

? © EHF / Heimken, Hocevar, Lämmerhirt, Stadler Hafta sonu gerçekleşen VELUX EHF Final organizasyonu reytingleri alt üst etti.

Almanya’nın Köln şehrinde 10.kez organize edilen Velux EHF Final4 “Şampiyonlar Ligi Finalleri” dünya genelinde reytingleri alt üst ederken, Hentbolhaber.Net finallerde son dakika haberleri ve görüntüleri sizlere aktarmaya çalıştı.

42 yayın ortağı TV kanalı dünya üzerinde 110 noktadan canlı yayın yaptı. Ayrıca yayınların 4K olarak yapılması ve izleyenlere eşsiz görüntüler ile sunulması hentbolun en güzel şovunu izleyenlere yansıttı.

EHF Pazarlama GmbH TV ve Medya Müdürü Miguel Mateo yapmış olduğu açıklamada ise;“VELUX EHF FINAL4, sahada harika bir atmosfer, aksiyon sunuyor ve sporumuzun ne kadar harika olduğunu gösteriyor. Bizim mücadelemiz, bu gösteriyi TV prodüksiyonumuz ve dijital platformlarımız aracılığıyla tüm dünyadaki hayranlara ulaştırmak” dedi.

Yazılı ve dijital medyada çok fazla yer bulan Velux EHF Final4, 1milyar izleyici kitlesine ulaşarak rekor kırdı. Velux EHF Final süresince günlük dünya genelinde ortalama 3000 makale okuyucular ile buluştu.

Velux EHF Final4 sosyal medyada milyonlarca etkileşim aldı. EHF’nin resmi kanalları facebook, twitter, youbutbe ve instagramda 30milyondan fazla gösterim oluştu.

Ayrıca oyunlar sürecinde Velux EHF Final4 uygulaması 25000 kez indirildi ve taraftarlar çeşitli oyunlara ve bilgilere anlık sahip oldular.

Bakmadan Geçme