2014-15 Sezonu flaş ekibinin teknik direktörü konuştu

Erkekler Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final serisinde Maliye Milli Piyango’yu saf dışı bırakan Amasya Taşova, 2014-2015 sezonuna damgasını vurdu.

HENTBOLHABER.NET – Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Amasya Taşova Hentbol Takımı, THF Erkekler Süper Lig’de yarı finale yükselmenin mutluluğunu yaşıyor.

Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off üçüncü maçında Maliye Milli Piyango’yu farklı mağlup ederek yarı finale yükselen Amasya Taşova Teknik Direktörü Hakan Günal; “Erkekler Süper Ligi’nin en iyi dört takımından biri olma şerefine eriştik” dedi.

Günal, maçın ardından Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada normal sezonda yaptıkları 2 maçta da rakiplerini mağlup ettiklerini hatırlatarak; “Play-off serisinde ilk iki maçı da kazanarak önemli bir avantaj sağladık. Maça çok iyi başladık. İlk yarıda yakaladığımız farkla maçı kazandık” dedi.

“BU GURUR AMASYA HALKININ” 

Yarı finalde rakiplerinin Beşiktaş Mogaz olduğuna dikkati çeken Teknik Direktör Günal, şunları söyledi:

“Sporcu arkadaşlarımın özverisiyle Spor Toto Türkiye Kupası’nda ilk sekize, ligde ise ilk dörde kaldık. Bu başarıyı perçinlemek gerekiyordu. Süper Lig’in en iyi dört takımından biri olma şerefine eriştik. Bu gurur, bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Taşova halkının, ekibimizin ve yönetimin. Az da olsa benim payım varsa onur duyarım.”

Bakmadan Geçme