20’den fazla olur!

Hentbolhaber ailesine katılan ve krizi tuttukça kalemini eline alacağını vurgulayan Mehmet İhsan Doğan, Yenimahalle Belediyesi SK ile Genç Uşakspor arasındaki müsabakayı kaleme aldı.

20’den fazla olur!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yine salondayım, yine size bir hentbol maçı anlatmaya çalışacağım, yine salon tıklım tıkabas bomboş!

Basına ayrılan en ön sıraya geçtim oturdum. Oyuncular sahaya girmeye başladı. Serdar Eler önüme kadar geldi, “20’den fazla olur!” dedi, gitti. Zağnos-Beykoz maçı yazısını okumuş anlaşılan… Sonra maç başladı. 6’ıncı dakikanın içinde Genç Uşak 3-1 önde; 9’uncu dakinın içindeyiz Genç uşak farkı üçe çıkardı 6-3 önde!

Yine gerilere gitti aklım. Yenişehir ile Simtel oynuyor biz de naklen yayınlıyoruz. Levent Özçelik anlatacak maçı. Maçın başlamasına zaman var, sohbet ediyoruz. Levent, “Ağabey kim alır maçı?” dedi, “Yenişehir alır” dedim, “Simtel’in hiç şansı yok mu?” dedi, “Yok” dedim.

Naklen yayın başladı. Simtel 1-0 öne geçti. Levent’ten bir yorum, “Evet sevgili seyirciler Hentbol Otoritelerinin şans vermediği Simtel 1-0 önde!” 

Az sonra Simtel bir kez daha önce geçti. Levent yine yorumladı, “Hentbol otoritelerinin hiç şans tanımadığı Simtel yine öne geçti.” Gülmeye başladım. Naklen yayın aracındaki arkadaşlar neden güldüğümü sordular, “O Hentbol Otoritesi benim. Levent bana taş atıyor, ona gülüyorum.” dedim, gülüştük. Sonunda Yenişehir aldı maçı tabii.

Nereden geldi bu anı aklıma hani Serdar Eler 20’den fazla fark olur demişti ya…

 

Detaylar birazdan

HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Neyse maça dönelim. Genç Uşak’ın üstünlüğü 10 dakika kadar sürdü. Sonra Yenimahalle, tıpkı dün Beykoz’un yaptığı gibi, 

“Madem geldik buraya kadar, biraz hentbol oynıyalım bari.” dedi ve 20’inci dakika dolarken farkı 9’a çıkardı, ilk yarıyı da 10 farkla 25-15 önde tamamladı. İkinci yarıda sahada yalnız Yenimahalle vardı dersek abartmış olmayız. Serdar Eler, bütün oyuncularını oynattı. Her giren oyuncu da Serdar’ın yüzünü ağarttı. Set oynadılar, hızlı hücum yaptılar, hatta hızlı hücuma iki kişi birden çıkıp birbirlerine gol bile ikram ettiler.

Sonuç mu: Serdar, “20’den fazla olur” demişti ya, son iki saniye deki golü yemeseler 30 fark olacaktı, 29 oldu, 5526 kazandılar. Maçın sonlarına doğru Zeynur Pehlivan yanıma gelmişti. Genç Uşak için ne yazacağımı sordu, “Kırıp, dökmeden bir şey yazılabilir mi?” dedim.

Siz ne dersiniz, 29 farkla yenilen, ikinci 30 dakikada 11 gol atabilen bir Süper Lig takımı için ne denebilir?




Bakmadan Geçme