8.Üsküdar Spor Oyunlarında “HENTBOL” çoşkusu

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen ve 20 Nisan’da başlayan ve 26 Nisan Pazar gününe kadar sürecek olan Ǝ.Üsküdar Spor Oyunları’nda” Hentbol çoşkusu yaşandı.

Çamlıca Spor Okulu’nda başlatılan müsabakalara ilçedeki öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 6 branştan toplam 5 binden fazla minik sporcunun katıldığı Üsküdar Spor Oyunları’nın açılışı, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından yapıldı.

“Üsküdarımız adeta marka şehri olmaya doğru hızla yolunu ilerletiyor”
Hilmi Türkmen, “Bu hafta 5 gün boyunca 6 ayrı branşta spor oyunları adı altında gerçekten güzel müsabakalara sahne olacak Üsküdarımız. Tekvandoda, judoda, hentbolda, karatede, yüzmede ve bütün salon sporlarında Üsküdarımız adeta marka şehri olmaya doğru hızla yolunu ilerletiyor. Ama hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. Her şeyin bir sebebi var, her şeyin bir geçmişi var. İşte sizler bu başarılarınızı tesislerimizde ve sportif aktivitelerimizde kendinizi ispat etme imkanı buluyorsunuz. Bizler tesislerimize yenisini ilave etmek, yeni heyecanları siz çocuklarımıza yaşatmak adına geceli gündüzlü çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber

650’den fazla Hentbolcunun mücadele ettiği Hentbol müsabakalarına A Takım Antrenörü Kadir Ayar,  alt yapı koordinatörü Serkan İnci,  antrenörler Mehmet karadeniz,  Yıldıray şahin,  Tuba Turna, İldar Tekdal, Ümran Merdoğlu, Sedef Demirayak, Hilal Deligöz, Merve Atalay katıldı.

A Takım Sporcularından Gamze Şaşmaz, Halime Beykurt, Buçe Taçyıldız, Neriman Sevgilican’a Kış Spor Okullarında görev alarak Antrenörlük deneyimine başladılar.

Haber

Foto: Kadir Ayar

Bakmadan Geçme