A2 Erkek Milli Takımımız kampa girecek

Hentbol Erkek A2 Milli Takımımızın kampa gireceği öğrenildi. Mart ve Mayıs aylarında iki kamp gerçekleştirilecek.

HENTBOLHABERNET – Hentbol A Milli Erkek Takım başantrenörü İlker Şentürk, yapmış olduğu görüşmeler ve planlamalar doğrultusunda A Milli takıma yeni oyuncular kazandırmak ve genç oyuncuların performansını görmek için Mart ayında kamp planladığı öğrenildi.

Mart ayı içerisinde gerçekleşecek kampın A Milli oyuncu havuzunun genişletilmesi ve genç oyuncuların performansının görülmesi amacı taşıdığı öğrenildi.

Ayrıca Almanya ekipleri TSV Hannover’dan Koray Ayar ve HSG Kastellaun’dan da Ömer Acar’ın milli takım kampına çağrılacağı öğrenildi. İki oyuncunun yakın takipte izlendiği öğrenildi. İki gurbetçi hentbolcumu pivot pozisyonunda oynuyor.

Mayıs ayında ikinci kamp

Ayrıca Mayıs ayı içerisinde Erkekler 1.Liginde forma giyen ve çağrılmayan diğer sporcularında kampa çağrılacağı öğrenildi. Kamp davetli listesinin yakında açıklanacağı ve yeni bir yapılanmanın başladığı öğrenildi.

Hentbolhaber.net 2019 yılında paylaşmıştı

2019 yılında Çanakkale’de gerçekleşen Can Çelebi Akademi Özel Elit Sporcu Kampında Koray Ayar’da katılmıştı. Hentbolhaber.Net olarak Ozan Can Sülüm Koray ile yapmış olduğu röportajda milli takım hedefleri hakkında konuşmuştu. 

Milli takıma aday bir gurbetçi yıldız

Bakmadan Geçme