Akdeniz Oyunları sınıfta kaldı!

22 Haziran – 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında İspanya'nın Tarragona kentinde gerçekleştirilecek Akdeniz Oyunlarında hentbol takımlarımız sıkıntı üzerine sıkıntı yaşıyor.

HENTBOLHABER.NET – İspanya’nın Tarragona kentinde düzenlenen Akdeniz Oyunlarında mücadele eden A Milli Kadın ve Erkek takımlarımızın idman saatleri, ulaşım ve konaklama koşulları yönünden sıkıntı yaşadıkları belirtildi.

Kadınlar üzdü, erkekler güldürdü

Takımlarımızın yeterli miktarda servis olmadığı için müsabakalara çok önceden götürüldükleri, bunun yanında takımlarımızın yarı sahayı kullanarak aynı anda idman yaptığı ve salonda havalandırmanın yeterli olmadı ifade edildi. İdman planlamasının doğru yapılamadığı ve organizasyon komitesinin hentbol takımlarımıza idman saatini  oyunların açılış gösterilerinde vermesi, hentbol takımlarımızın açılışa katılamamasına sebep oldu. Servislerin yeterli miktarda gelmemesi sebebiyle bazı oyuncuların taksiler ile müsabakalara götürüldüğü gelen bilgiler arasında.  

DİĞER BRANŞLAR YAPMIŞ, ‘HENTBOL’UN HABERİ YOK

Üniversite sınavına girecek olan diğer branşlardaki tüm sporcuların İspanya’ya getirilmesi ise güne damga vuran ayrı bir  olay oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Cenker Doğan, üniversite sınavına girecek hentbolcuların İspanya’ya götürülmesi için çaba harcamış ancak sonuç alınamamıştı. Öte yandan, olaya yakın kaynaklardan, hentbol dışındaki branşlarda üniversite sınavına girecek sporcuların Akdeniz Oyunları kadrolarında yer aldığı ve bu sporcuların 29 Temmuz’da sınava girebilmeleri için Türkiye’ye gönderilecekleri öğrenildi.

Üniversite sınavı sebebiyle Görkem Biçer İspanya’ya götürülmemiş, yerine kadroya dahil olan Osman Zeki Tepekurdu’ya ise İspanya akreditasyon vermemişti.

İspanya’dan Türkiye’ye veto!

Bakmadan Geçme