Akdeniz Oyunları’nda sahne alıyoruz

22 Haziran – 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında İspanya’nın Tarragona kentinde gerçekleştirilecek olan Akdeniz Oyunlarında mücadele edecek olan A Milli Erkek ve Kadın Takımlarımız bugün sahne alıyor.

HENTBOLHABER.NET – Tarragona kentinde 33 disiplinde gerçekleştirilecek oyunlara 26 ülkeden yaklaşık 4 bin sporcu katılacak. 

Türkiye, Tarragona’da 345 sporcuyla madalya mücadelesi verecek. Ay-yıldızlı ekip, İtalya (419 sporcu) ve İspanya’nın (396 sporcu) ardından en geniş sporcu kafilesiyle oyunlara katılacak üçüncü ülke olacak. 

A Milli erkek ve kadın takımlarımız ilk maçlarına 23 Haziran Cumartesi günü(BUGÜN) çıkacak. Her iki takımımız da Makedonya ile mücadele edecek. Kadın Milli Takımımız maçlarını Pavilion CE Vendrell’de oynarken, erkek takımımız Campclar spor merkezinde müsabakalara çıkacak. 

Kadın Takımımız Saat 13.00’de Makedonya ile karşılaşırken, Erkek takımımız Saat:17.30’da sahne alacak.

Haber

ŞENTÜRK: İYİ BİR DERECE ELDE ETMEK İSTİYORUZ
A Milli erkek takımımızın Başantrenörü İlker Şentürk, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, Akdeniz Oyunları’nda iyi bir derece hedeflediklerini söyledi. Şentürk şunları söyledi: 
“Artık hazırlıklarımızı tamamladık ve Akdeniz Oyunlarına konsantre olduk. Kamp dönemini sakatlıksız bir şekilde geçirmiş olmamız sevindirici. Sezon sonunda sporcularımızın genel durumundan memnunum. Hedefimiz Akdeniz Oyunlarında daha önceki dereceden daha iyisini elde etmek. Bunun için çalışıyoruz. Sporcularıma güveniyorum. Ülkemizi, bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.”

Haber

ÜNSAL: MİLLİ TAKIMIMIZDA YENİ BİR OLUŞUM İÇERİSİNDEYİZ

A Milli kadın takımımızın Başantrenörü Birol Ünsal, Akdeniz Oyunları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ünsal, kamp çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirterek, Akdeniz Oyunlarına hazırlandıklarını söyledi. Yeni bir oluşumla Milli Takımın Akdeniz Oyunlarında mücadele edeceğini kaydeden Ünsal, şampiyonada takımımızla en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade etti. Ünsal, Akdeniz Oyunlarında karşılaşacağımız rakiplerimizin nasıl bir kadro ile şampiyonaya katılacaklarını bilmediklerini belirterek, “hazırlıklarımızı her şarta göre yapıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme