Aksaray’da voleybolcular, hentbolcuları salonda istemiyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Aksaray Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile Voleybol Sultanlar Liginde mücadele eden Kuzeyboru Spor Kulübü arasında salon problemi ortaya çıktı.

https://www.aksarayolayhaber.com/ ‘da yer alan haberde Aksaray Kuzeyboru Voleybol takımı ve Aksaray Belediyesi GSK Hentbol takımı tarafından antrenman ve müsabakalarda kullanılan, Aksaray  Spor salonu için Kuzeyboru takımının, hentbol takımını salonda istemedikleri yazıldı.

Yer alan haberde Kuzeyboru yöneticilerin, Aksaray Hentbol kadın takımının da, aynı salında antrenman yapıp müsabaka gerçekleştirmesini istemediğini yazıldı.

Ancak Aksaray Belediye  Başkanı Evren Dinçer’in n siyasi baskı yaparak, hentbol takımınında aynı salonu kullanmasına izin verdiğini açıkladılar.

Kuzeyboru yetkilileri, sosyal medya üzerinden yaptıkları linç girişiminde, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i siyaset yapmakla suçlayarak, Hentbol takımı için başka bir salon bulmasını önermektende geri kalmadılar.

Sosyal medyada aşağılayıcı ilginç yorumlar

Yapılan haberler ve yorumlarda ilginç açıklamalarda yer alıyor. Bir voleybol oyuncusunun, bir hentbol takımı değerinde olduğu gibi küstahca yorumlar yapılırken, vaks’ın ayakların kaymaması için kullanıldığı ifade ediliyor.

Haber

 

Haber

 

 

 

Bakmadan Geçme