Alp Eren Pektaş: “Bize yakışanı yaptık”

Belçika maçında muhteşem bir oyun ile galip gelip, grubu lider bitiren A Milliler’de kaptan Alp Eren Pektaş, Hentbolhaber.Net’e değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Belçika’yı 2021 Hentbol Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 4.grupta 33-24 mağlup eden millilerimiz grubu lider bitirdi.

Belçika maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan kaptan Alp Eren Pektaş, öncelikle kendilerini destekleyen herkese çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Pektaş, “Takım arkadaşlarıma ortaya koydukları mücadeleden, kazanma arzusundan dolayı teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren bizi yalnız bırakmayan, inancımıza ortak olan herkese teşekkür ederim. İyi bir takımız. bize yakışanı yaptık. Uyumumuz, arkadaşlığımız çok iyi. Takım olmak konusunda bunlar çok önemli. Birbirimiz kamp döneminde destekledik yardımcı olduk. Bu da sahada güzel gözüküyor. Belçika maçında üst düzey konsantrasyon ve takım uyumu başarıyı getirdi. Eskişehir’de seyircimizinde desteği ve takım olarak kenetlenmemiz Belçika maçında ki farkı ortaya koydu” dedi.

“Rakibimizi bekleyeceğiz”

Pektaş devam eden açıklamalarında, “Şimdi rakibimizi bekleyeceğiz. Dişimize göre rakip gelirse bir ilki başarmak istiyoruz. Bir önceki Avrupa Şampiyonası’na da gidebilirdik. Şansızlık yaşadık. Ucundan kaçırdık. Ama artık başarmak istiyoruz. İyi bir hazırlık süreci, hazırlık maçları ilki başarmamızda çok fazla katkısı olacak. Eskişehirlilere, özellikle Veteran Hentbolcular Derneği’ne teşekkür ederiz. Bizi her yerde desteklediler. Artık sıra bir ilki başarmakta. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Bakmadan Geçme