Antalyaspor, Akseki Kampını Tamamladı

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Antalyaspor, Akseki’deki yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Antalyaspor, Akseki’deki yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

AntrenörTufan Dağseven idaresinde gerçekleştirilen kamp çalışmalarındaoyuncular, koşu ve ısınma hareketleri, sürat, beceri, çabukluk ve şutçalışmalarına ağırlık verdi.

Dağseven,  yaptığıaçıklamada, bundan sonraki çalışmalarını Antalya’da sürdüreceklerinisöyledi. Kampın ardından sporculara bir gün izin verdiklerini, pazartesigünü antrenmanlara tekrar başlayacaklarını belirten Dağseven, şöylekonuştu:

"Bizim açımızdan Akseki kampı mükemmel geçti. Koşu veısınma hareketleri, sürat, beceri, çabukluk, şut vehareketleri antrenmanlarından sonra, hem dayanıklılık hem de taktikselanlamda çalışmalar yaptık. Geçen seneden oturmuş bir kadromuz vardı. Bukadronun içine dahil ettiğimiz oyuncuların hepsi, bizim tanıdığımız,bildiğimiz ve bize büyük katkı sağlayacağına inandığımız oyunculardı.Düşündüğümüz herşey Akseki kampında gerçekleşti diyebilirim. Kaynaşma,birlik beraberlik, çalışma ve bunların semeresini görme anlamında çokiyi bir kamp dönemi geçirdik. Artık Antalya’da teknik ve taktikantrenmanları ile hazırlık maçları yaparak lige hazırlanacağız."

Dağseven,takıma kaleci ve sağ kanat pozisyonlarına iki oyuncu daha takviyeedeceklerini,  bu oyuncularla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi

Bakmadan Geçme