Antalyaspor Çoşkulu Başladı

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig’i takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

 Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı, 2013-2014 sezonunun hazırlıklarına Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da yaptığı antrenmanla başladı. Kırmızı beyazlılar yeni sezona günde çift antrenmanla hazırlanıyor. Antrenör Tayfur Binler idaresinde gerçekleştirilen antrenmana oyuncular, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından oyuncular yarı sahada sürat, beceri, çabukluk ve şut çalışması yaptı. 

Sözleşme yeniledikleri ve transfer ettikleri 10 oyuncu ile antrenmanlara başladıklarını kaydeden antrenör Tayfur Binler, takıma 4 oyuncu daha takviye yapacaklarını söyledi. Bu sene ligde kalıcı olup play ofları zorlayacaklarının altını çizen Binler, "Bütün oyuncularımızın morali üst seviyede. Hepsi Antalyaspor çatısı altında mutlu olduklarını söylüyorlar. Geçen yılki iskelet kadromuzu koruyoruz. Yeni takviyelerle ligde adından söz ettiren bir ekip olacağız" dedi. 

Antalyaspor Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban’ın desteklerinin önemli olduğunu ifade eden Binler, iyi bir sezon geçirmek için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Kaynak : İHA
 

Hentbol Bayanlar Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

 

Hentbol Erkekler Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

Not: Takımların sıralaması il sırasına göre yapılmıştır.

 

Bakmadan Geçme