Antalyaspor, Doboj’u salladı

Antalyaspor, Avrupa'nın en prestijli turnuvasında mücadele ediyor.

Antalyaspor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, yaptığı açıklamada, bütçeleri doğrultusunda en iyi takımı oluşturup en iyi sonuçları almaya çalıştıklarını söyledi.

Antalyaspor’un kentin salon sporlarında en üst düzeyde temsil ettiğini dile getiren İrban, takımın bu sezon Antalya’yı yurt dışında da tanıtma fırsatı bulduğunu kaydetti.

İrban, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Biri sağ oyun kurucu olmak üzere en az 3 transfere ihtiyacımız var” dedi.

Doboj Uluslararası Hentbol Turnuvası’na katılıyor

Hakan İrban, yarım asra yakın süredir Bosna Hersek’te düzenlenen Avrupa’nın en prestijli hentbol turnuvalarından Doboj Uluslararası Hentbol Turnuvası’na davet edildiklerini anlatarak, “Karşılaşmalar Türkiye dışında turnuvaya katılan diğer ülkelerde canlı yayınlanıyor. Maçlara ortalama 5 bin seyirci geliyor. Hentbol, Avrupa’nın birçok ülkesinde futboldan sonra en çok takip edilen branş konumunda” diye konuştu.

Turnuvaya 20 günlük birinci etap kampın ardından katıldıklarını anlatan İrban, burada yapacakları maçlarla lige en şekilde hazırlanmak istediklerini kaydetti.

Turnuvanın ilk maçında Bosna Hersek’ten Izvidac takımı ile 35-35 berabere kaldıklarını bildiren İrban, “Bize göre çok üst düzey takımlarla maçlar yapacağız. Bu da bize önemli tecrübe olacak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme