Antalyaspor Mersin Hantaş’a Hazır

Erkekler SÜper Liginde haftanın en önemli müsabakalarından biri Mersin’de oynananacak.

Seyfi Alanya Spor Salonunda oynanacak olan müsabaka da Mersin Hantaş Sportif, Antalyaspor’u ağırlayacak.

Geçen hafta kendi evinde Gençlerbirliği’ne iki sayı farkla yenilen Antalyaspor’un çiçeği burnunda  Antrenörü Okan Halay,  "genel olarak oyuna baktıklarında oyun disiplininden ikinci yarının sonlarına doğru oyundan  koptuklarını, beş  dakikalık bölümün yenilgiyi hazırladığını ifade etmişti.

"Hentbolun dili her yerde aynıdır" diyen Okan Halay, "Sadece takım kimyasını oluşturmak için kısıtlı bir zaman diliminde olmak bir handikap gibi gözükse de daha iyi olacaklarına  inandığım bir oyuncu gurubu var. Ciddi bir çalışma planı içinde çok zorlu bir maç periyodu içinde olduğumuzun bilincindeyiz.İvedilikle tamamlamamız eksiklerimiz var.Bu süreç içinde her oyuncumuzu hazırlamak kendimize belirlediğimiz yolda sürekli kendimizi geliştirmek zorundayız." demiş, "Şu anda sürecin başındayız ve bu süreci daha iyi konuma getirerek  Antalyasporu gereken yere getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın"diye ifade etmişti.

Bugün oynanacak olan müsabaka da Mersin Hantaş ile güzel bir müsabaka olmasını dileyen Okan Halay, "Takım oyununun gereksinimleri ve birlikteliğini sahaya en iyi şekilde yansıtarak, kazanmak için, oyuncularımın sahaya en iyi mücadeleyi ortaya koyacaklarından eminim"dedi.

Mersin Hantaş ile Antalyaspor arasında ki müsabaka Saat:14.00’de Seyfi Alanya Spor Salonunda.

 

Bakmadan Geçme