Antalyaspor’dan Üç İmza

Antalyaspor hentbol takımında imzalar devam ediyor.

Bu sezon ilk kez mali, idari ve teknik anlamda Antalyaspor Kulübühimayesi altında olan Hentbol takımı transferde hızını arttırdı.Kırmızı-beyazlı kulüp A ve genç milli takımlarda oynamış üç oyuncuyaimza arttırdı.

Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban ile Hentbol Takımı Baş Antrenörü Tufan Dağseven‘in katıldığı törende 26yaşındaki sağ kanat Ali Canikli, 21 yaşındaki sol oyun kurucu AnılTanman, 22 yaşındaki sol kanat Abdullah Ceylan ile birer yıllık sözleşmeimzalandı.

Haber

Ali Canikli, "Antalya’da üçüncü sezonunu geçirdiğini belirterek bu sezon Antalyaspor çatısı problemsiz, güvenilir huzurlu bir ortamda çalışmaları başladık ve aynen devam ediyoruz. Antalyaspor’a imza atmaktan dolayı mutlu ve gururluyum" dedi

 Abdullah Ceylan, "Antalyalıyım. Burada yaşıyorum. Antalya altyapısında çıkıp taraftarı olduğum kulübe imza atmaktan dolayı hem heyecanlıyım hem de çok mutluyum. Umarım uzun yıllar kırmızı-beyazlı formayı giyerim" dedi.
 
Anıl Tanman, "Antalya altyapısında yetişip, Ankara’ya gittim. 3 yıl Ankara’da Maliye Milli Piyango formasıı giydikyen sonra kendimi geliştirip, tecrübe kazanıp şehrimin takımına geri döndüm. Burası benim yuvam, eliminde gelenin en iyisinin vereceğiniz sözünü sizlerle paylaşıyorum" dedi.
 
Baş antrerenör Tufan Dağseven, "Transferlerden dolayı mutluyum. Geçen sezon göre takım yapılanmamız daha hızlı gidiyor. Bu sayede sezon öncesi bir turnuvaya katılabiliriz. Transferde Genç ve gelecek vaat eden oyunculara ağırlık verdik. Yaş ortalamamız 22’lere düşürdük, yabancı oyuncu takviyeleri yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Playofflarda oynamak istiyoruz"
 
Hentbol şube sorumlusu Hakan İrban, "Sezon öncesi faaliyetlerimiz ve transferlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. İyi bir sezon bizi  bekliyor. Destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak : Antalyaspor Resmi Sitesi

 

Bakmadan Geçme