Antrenör Gelişim ve Lisans Yenileme Semineri’nin tarihi açıklandı

Her yıl en az iki tane olmak üzere, deplasmanlı lig antrenörlerinin en az birine katılmasının zorunlu olduğu 'Gelişim Seminerleri'nin tarihi açıklandı.

HENTBOLHABER.NET – Her yıl en az iki tane olmak üzere, deplasmanlı lig antrenörlerinin en az birine katılmasının zorunlu olduğu “Gelişim Seminerleri” nin ilki 16 – 24 Temmuz 2020 tarihlerinde ONLİNE olarak ZOOM programı üzerinden gerçekleştirileceği THF tarafından açıklandı.

Seminerin ana temasının katılacak olan ilgili antrenör grubunun çalışma alanı gereği “Elit Antrenör Gelişim Semineri” olarak organize edildiği paylaşılırken, hentbol antrenör belgesi olan herkese gönüllü katılıma da açık olduğu ifade edildi.

2020-2021 sezonunda deplasmanlı liglerde görev alacak antrenörlerin lisanslarının yenilenmesi noktasında en az bir seminere katılmaları zorunlu olduğu belirtilirken seminerin 300 katılımcı ile sınırlı olacağı paylaşıldı.

Seminer Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarına da açık olduğu ilan edildi. Kurs ücretinin 600 TL olduğu açıklandı.

Haber

Bakmadan Geçme