Ardeşen GSK’nın rakibi Pogon kimden çekiniyor?

Kadınlar EHF Challenge Kupası çeyrek finalinde Ardeşen GSK ile karşılaşacak olan Pogon Baltica Szczecin, temsilcimizi analiz etti.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonu’nun (EHF) Viyana’daki merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi sonrası temsilcimiz Ardeşen GSK’yı yakın takibe alan Polonya ekibi Pogon Baltica Szczecin, EHF Challenge Kupası’nda yıldız olan 22 Yaşındaki Aslı İskit’ten ve Ardeşen’in seyircisinden çekindiğini yazdı.

Kulübün resmi sayfasında yayımlanan haberde, Ardeşen GSK’nın 2008 yılında kurulduğu, çok kısa sürede başarılar kazandığı ve Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde iddialı olduğu belirtilirken, tutkulu Ardeşen taraftarından da bahsedildi.. Ardeşen GSK’nın maçlarını en az 2 bin kişiye oynadığı vurgulanırken, Pogon’un 3300 kişilik seyirci potansiyeli olduğu ifade edildi.

Söz konusu haberde takımın en etkili isminin Aslı İskit olduğu ifade edilirken, 22 yaşındaki yıldızın kupada 39 gol attığı belirtildi.

Ardeşen GSK ile Pogon Baltica Szczecin arasındaki çeyrek final mücadelesinin ilk maçı 7/8 Mart’ta Ardeşen’de, rövanş ise 14/15 Mart 2015 tarihlerinden birinde Polonya’da oynanacak.

 

Bakmadan Geçme