Ardeşen, Kastamonu’yu gözüne kestirdi

Kadınlar Süper Liginin 11. haftasında, Rize temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kastamonu Belediyesi GSK’ya konuk olacak.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Liginde kritik haftalara giren Ardeşen GSK, zorlu rakipler ile karşılaşacak.

3 Aralık Pazar günü Kastamonu Belediyesi GSK ile deplasmanda 10 Aralık’ta Muratpaşa Belediyesi ile Ardeşen’de karşılaşacak olan Ardeşen GSK’da kritik müsabakalar öncesi Antrenör Ali İhsan Tekin açıklamalarda bulundu:

“Herşeyin bilincindeyiz, bugün çalışıyoruz, sıkıntılarımız tabi ki var şuanda iki sakat oyuncumuz var ve biz o maçlara yetiştirmeye çalışıyoruz. İlk yarıyı en azından puan kayıpsız bitirip, Türkiye Kupası maçları oynayacağız Ardeşen’de… En azında o maçlarla moral depolayıp ikinci yarıya biraz daha iyi başlamayı planlıyoruz. Bunun bilincindeyiz, inşallah önümüzdeki iki maçı çok başarılı bir şekilde geçebiliriz diye düşünüyorum, elimizde o kadro ve o güç mevcut… Biz o kötü gidişi geçen hafta Osmangazi maçında dur dedik ve bunun devamını getirmek istiyoruz. Sonuçta Avrupa Kupasında son 16 kalmış bir takımız, Portekiz takımı ile eşleştik, Şubat ayında onlarla oynayacağız. Biz en az yarayla ilk yarıyı bitirip ikinci yarıda belki bir kaç takviye ile de artık Ligde daha iyi yerlere gelmeye çalışacağız” dedi.

Ardeşen GSK, Kastamonu Belediyesi GSK ile deplasmanda Atatürk Spor Salonu’da Saat:17.00’de karşı karşıya gelecek.




Bakmadan Geçme