Ardeşenli oyunculardan anlamlı ziyaret

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim, Teknik Ekip ve Sporcuları Rize Belediyesi Eski Başkanlarından Merhum Ekrem Orhon’u ebedi istirahatgahında ziyaret ettiler.

HENTBOLHABER.NET – Ardeşen GSK Yönetim Kurulu üyesi Hülya Cerrahoğlu’nun nezaretinde gerçekleştirilen ziyarete Ardeşen GSK Sosyal İşler Başkanı Ayşe Er ile Medya Tanıtım Başkanı Ömer Faruk Zenginal,  Osman Nuri Yazıcı, Serkan Yazıcı, Şükran Kaptan Kavasoğlu, Teknik Direktör Ali İhsan Tekin, Antrenör Dursun İslamoğlu ve sporcular katıldı.

Burada Ekrem Orhon’un Rize ve bölgesi için önemini anlatan Cerrahoğlu, “Denizi Kara, Karayı Para” yapan insan olarak hafızalarda yer edindiğini, bugün Rize için önem arz eden bir çok projenin fikir babası olduğunu söyledi.

Merhum Orhon’un görev yaptığı dönemde bir çok imkana sahip olmasına rağmen şehrinde kaldığını ve şehrine hizmet verdiğini ifade eden Cerrahoğlu, ”Böyle bir şey ancak karşılıksız çalışan birisine nasip olur. Ölümünün üzerinden uzunca yıllar geçmesine rağmen hala yad ediliyor” dedi




Bakmadan Geçme