Artsam Koleji’nde hedef Türkiye Şampiyonluğu

Artsam Koleji Kız Takımı, Karabük’te yaptığı müsabakalarda da rakiplerini bir bir geçerek grup birincisi oldu.

Liseler arası kız hentbol takımlarının Türkiye finallerine katılabilme mücadelesinde ilk gün Denizli Spor Lisesi’ni 30 -12, ikinci gün grup liderliği maçında Bursa İMKB’yi 29 -24 yenen Artsam Koleji Lise Hentbol Takımı gruptaki son maçında İzmir temsilcisini 22-18 yenerek grup birincisi oldu.

15 Ocak 2016 tarihinde Rize’de yapılacak finallere katılma hakkını elde eden Artsam Koleji Lise Hentbol Takımı Türkiye şampiyonluğunu hedefliyor. Antrenör Sertan Sarpaş ve öğrencilerinin asıl hedefi ise Türkiye’yi dünya şampiyonasında temsil etmek.

Artsam Koleji Spor Kulübü Başkanı Gani Eser, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Geleceğe yaptığımız yatırımlar meyvelerini veriyor. Dünya şampiyonu olmayı hedefleyen bir alt yapı ve okul takımına sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Geleceğin milli sporcularını yetiştirdiğimizin bilincindeyiz ve durmak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Eser, şimdi ilk hedeflerinin 15 Ocak 2016’da Rize’de yapılacak finallerde şampiyonluk olduğunu da sözlerine ekledi.




Bakmadan Geçme