“Asansör takım olmak istemiyoruz”

Erkekler Süper Ligi’nin yeni ekibi Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Türkiye Kupası ve Süper Lig fisktürü belli olan Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü başarılı sonuçlar için çalışmalarına günde çift idman ile devam ediyor.

Kulüp Başkanı Aykut Dündar Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, hem kadro hem de taraftar olarak Süper Ligin en zor deplasmanlardan biri olacağını belirtti.

Dündar, “Bu sezon başarılı sonuçlar almak için çalışmalarımız devam ediyor. En büyük destekçimiz Adıyaman Belediyesi Başkanı Hüsrev Kutlu. Belediyemiz bize sonuna kadar destek veriyor.  Öyle asansör takım olma gibi bir niyetimiz yok. Hedefimiz Avrupa kupalarında yer almak. Adıyaman’ın ismini duyurmak. Türkiye Kupası’nda da en sonuna kadar gitmek istiyoruz. Adıyamanlılar olarak, bölge olarak hentbolda ses getirmek istiyoruz” dedi.

Erkekler Türkiye Kupası kura çekimini de değerlendiren Aykut Dündar, “Grubumuzda Süper Lig ekiplerinden Maliye Milli Piyango SK gibi güçlü bir takım bulunuyor ve  Kırşehir  Ahi Evran Üniversitesi ile  Sakarya  Büyükşehir Belediyespor‘da ciddi takımlar.  Gruptan iki takım çıkacak. Ancak biz lider olarak gruptan çıkmak istiyoruz” dedi.




Bakmadan Geçme