Aslankaya 'Puan alabileceğimiz bir maç'

MYK Hentbol Spor Kulübü Antrenörü Aydemir Aslankaya, pazar günü oynayacakları Güneysu Spor Kulübü maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Sakatlıklar en büyük handikabımız diyen Aslankaya, rotasyon anlamında sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Aslankaya, Güneysu maçını puan alabilecekleri bir maç olarak değerlendirdi.

Aslankaya’nın açıklamaları şu şekilde: “Güneysu maçı önem verdiğimiz bir maç. Puan alabileceğimiz bir müsabaka. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Güneysu takım oyunu oynayan iyi bir ekip. Sedat, Ali Furkan, Emre gibi önemli oyuncularımızın ilk maçtan itibaren sakatlığı bizim en büyük handikabımız. Eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Aslankaya’nın açıklamaları şu şekilde devam etti: “Elimizden geldiğince iyi oynayıp iyi savunma yaparsak maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz. Sakatlıklarımız haricinde sorunumuz yok. Genç ekiple oynuyoruz, çocukların performansından memnunum ama rotasyon anlamında sıkıntı yaşıyoruz.”

Aslankaya son olarak: “Bu sezon her şeyden önce sporcu sağlığı diyoruz. Tüm takımlara sakatlıksız ve Covid’den uzak haftalar diliyorum.”

Bakmadan Geçme