Aslı İskit, Sırbistan beraberliğini değerlendirdi

A Milli Kadın Hentbol Takımı Oyuncusu Aslı İskit, Sırbistan beraberliğini değerlendirdi.

A Milli Kadın Hentbol Takımı, EHF EURO 2024 6. Eleme Grubu'ndaki ikinci maçında Sırbistan ile 29-29 berabere kaldı. Maç sonrasında A Milli Kadın Hentbol Takımı Oyuncusu Aslı İskit
açıklamalarda bulundu. Aslı İskit, küçük hatalarla maçı berabere bitirdiklerini söyledi.

Aslı İskit Sırbistan maçı sonrası açıklamaları şu şekilde: “Şu an gerçekten ne söyleyeceğimi bilmiyorum, kendi adıma gerçekten çok mutsuzum, takım arkadaşlarımın da mutsuzluğunu maç sonunda gördünüz. Kazanmamız gereken bir maçtı. Tabii ki de kolay olmayacağını biliyorduk çünkü Sırbistan’ı hiç tarihimizde yenmişliğimiz yoktu. Bugün yenebilirdik ama küçük hatalarla maçı berabere bitirdik.”

Birbirini Tanıyan Bir Ekibiz

Milli Kadın Hentbol Takımı Oyuncusu Aslı İskit açıklamasını şöyle sürdürdü: “Milli takıma çağırılan oyuncular her zaman performansı üst seviyede olan oyuncular oluyor. 16 kişilik kadromuz var bu 16 kişilik kadromuzun içine giren oluyor çıkan oluyor bu yüzden birbirimizi tanıyan bir ekibiz.”

Ankara, Hentbolu Bilen Seyirciye Sahip

İskit son olarak: “Ankara seyircisi her zaman bize büyük bir destek oluyor. Çünkü Ankara gerçekten hentbolu bilen seyirciye sahip. Ankara’da  olmak her zaman çok güzel. Onların desteği  her zaman bizim için önemli, burada oynamak güzeldi. Onlara galibiyet vermek isterdik bugün olmadı umarım başka zaman olur.”
 

Bakmadan Geçme