Barça Lassa bu kez affetmedi

VELUX EHF Final4 üçüncülü Barça Lassa oldu.

HENTBOLHABER.NET – Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen VELUX EHF Final4 3.4.’lük müsabakasında galip gelen Barça Lassa oldu.

Dün HC Vardar karşısında sürpriz bir sonuç ile elenen Barça Lassa, bugün oynanan maçın son anlarında dün yaptığı hataları yapmadı ve maçı 37-33 kazandı.

Müsabakaya her iki tarafta hızlı başladı. Her iki takımda kaleciler Vargas ve Cupara ilk dakikalarda karşılıklı kurtarışlara imza attılar. Ancak Kielce’de Cupara’nın kurtarışlarını takım arkadaşları gole çeviremedi. Dün son dakikaları kötü oynayan Barça Lassa bugün ilk dakikadan itibaren işi sıkı tuttu. Maçın ilk yarısında Barça Lassa’da Aron Palmarsson takımı çok iyi yönetti ve asistleri ile arkadaşlarına güzel pozisyonlar hazırladı. İlk yarı sonucu 20-16 Katalan ekibi lehine sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci yarısına Kielce kazanma arzusu ile başlasada dün yaptığı hataları yapmak istemeyen Barça Lassa karşısında skor üstünlüğünü sağlayamadı. Maçın son 10 dakikasında Aron Palmarsson oyuna dahil olarak sorumluluğu aldı ve maçın kazanılmasında etkili oldu. Müsabaka Barça Lassa’nın 37-33 üstünlüğü bitti ve Katalan ekibi 3. oldu.



Bakmadan Geçme