Bari siz yapmayın!

Yazarımız Mehmet İhsan Doğan, Metropol Spor Kulübü ile Mudanya Belediyesi Dinçspor arasında ki müsabakayı kaleme aldı.

Bari siz yapmayın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper liglerde cumartesi maç yok ya, bana da Yaşar Hoca’nın salonunun yolu göründü. Metropol ile Mudanya Belediyesi Dinçspor karşılaşacakmış, bakalım ne yapacaklar dedim, kalktım gittim.

Önce tabii takım kadrolarını almam gerek. Metropolspor’un hocası Hasan Demireğen ile Mudanya Belediyesi Dinçspor’un çalıştırıcısı Ali Karayörük kadroları verdiler, başladım yazmaya. Metropolspor’da forma numaraları biraz sorun yarattı ama çözüldü. Mudanya Belediyesi’ne geçtim -geçmeseydim daha iyi olurmuş ama, geçtik bir kere- 7 numara Marija Gribiç, 8 numara Marija Joviç,77 numara Milica Coviç! Hopalaa, biz Süper Ligdeki takımlara “Yapmayın, etmeyin, yabancı oyuncu ile doldurmayın kadronuzu!” diyoruz. Birinci ligde üç tane yabancı çıkıyor karşımıza, buyur burdan yak!

Bir lahavle çekip başlıyoruz maçı izlemeye. Metropol son sırada, Mudanya ilk sıraları zorluyor. 

Beş dakika kadar çekişme sürüyor sonra maç bitiyor.10’uncu dakikada konuk takım farkı 4’e çıkarıyor, ilk yarıyı da 6 farkla 14:20 önde kapatıyor.

İkinci 30 dakikada Metropol maça geri dönüyor. 13’üncü dakikada farkı 3’e indiriyorlar: 23:26. 

Sonra, sonrasını yazmak istemiyorum ama, yazmazsam olmaz: Metropolsporlu oyuncu hızlı hücuma çıkıyor, Mudanyalı oyuncu yetişiyor, arkadan müdahale, iki oyuncu yerde, karar. DEVAM! Hasan hoca isyanlarda, bir de Hasan hocaya 2 dakika cezası!

Maçın kalan kısmı tatsız, tuzsuz geçiyor bana göre. Son düdük çaldığında skorboard 26:37 Mudanya Belediyesi Dinçspor’un galibiyetini gösteriyordu.

Metropolspor’da Buse 10, Hatice 8, Özlem 4, Gamze Nur 3, Selenay ise 1 gol attı. 

Mudanya Belediyesi Dinçspor’da ise Ecem’in 10, Marija Gribiç’in 8, Ceren’in 5, Kübra ile Emire’nin dörder, Marija Joviç ile Milica’nın üçer golü var.

Benim gözüme çarpanlar: Metropolspor’dan 9 Numaralı Buse Bakır, 8 Numaralı Hatice Işık ve 22 numaralı Özlem Önderdi. Ancak Özlem’in biraz şut çalışması gerek. O fiziğe dört gol yakışmadı.

Mudanya Belediyesi Dinçspor’da ise 4 numaralı Ecem Sevilmiş, 17 numaralı Ceren Subaşı, 64 numaralı Kübra Ercan ve biraz daha çalışması ve hareketlenmesi gereken 88 numaralı Emire Sultan Aktaş ilerisi için umut verdi.




Bakmadan Geçme