Başkan Servaas Doruk’tan çok emin!

Foto: PGE Vive Kielce – Motor Zaporozhye (WOJTEK HABDAS) Agancy Gazeta
Doruk Pehlivan’ın Polonya Ekibi PGE Kielce’den Alman ekibi GWD Minden’e kiralık verilmesi ile ilgili olarka kulübün başkanı Polonya basınına açıklama yaptı.

FIRAT BEYDE / HENTBOLHABER.NET – Polonya basınında çıkan transfer haberinin ardından PGE Kielce Başkanı Bertus Servaas açıklama yaptı.

Doruk Pehlivan, PGE Kielce ile 4 yıllık anlaşma yapmış, ilk yılında Kielce forması ile hem Polonya Ligi hem de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmişti. Polonya’da ortaya çıkan yönetmelik ve Doruk’un takımda daha fazla şans bulması için kendini geliştirmesi gerektiği inancı tamdı. Bugün gerçekleşen anlaşmalar sonucu Doruk Pehlivan’ın Alman Bundesliga ekibi GWD Minden’e iki yıllık anlaşma ile kiralık verildiği paylaşıldı.

Echodnia.eu’da yer alan açıklamada Başkan Bertus Servaas, iki yıl dolmadan bile Doruk Pehlivan’ın takıma geri dönebileceğini paylaştı.

Servaas, “Bir yıl sonra, talebimiz üzerine, Doruk Kielce’ye  dönebilir. Minden’de oynamak için daha fazla şansı olacak ve geri döndükten sonra ekibimizde oynamaya tamamen hazır olacağından eminim” dedi.

Polonya ve Alman basınında yer haberlerde Doruk Pehlivan için kiralık olarak gönderilmesinin daha iyi olduğu, tecrübe kazanarak Kielce’ye çok daha güçlü döneceği iddia edildi.

Doruk Pehlivan’dan ilk yorum

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hentbolun büyülü salonları -1-

Bakmadan Geçme