“Başkanlık egosu olan bir insan değilim”

Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu, Türkiye'de ilk kez düzenlenen Master Coach Pro kursu lisans belgelerinin takdim organizasyonunda Klasspor'a özel açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu, Master Coach Pro Lisans Kursu türkçe tabiriyle uzman antrenörler kursunu başarı ile tamamlayanlar için düzenlenen törenin ardından açıklamalarda bulundu. Açıklamalarından derlenen satır başları ise söyle:

Öncelikli olarak programa değinen Eyuboğlu, Türk Antrenörlerin, Uluslararası alanda bizi Avrupa ve dünyanın her yerinde temsil edebilecek belgelere sahip oldularını söyledi.

“Başkanlık egosu olan bir insan değilim, eleştirileri birebir bize yapsınlar”

Eyuboğlu eleştiriler hakkında konuşurken bunlara takılmadığını ancak birebir yüzlerine eleştiri yapılması gerektiğini ifade etti.

‘’Federasyonun kapısı herkese açık, ben açığım zaten, hatalarımızı söyleyecekler, iyi yaptığımız şeyleri takdir edecekler. Biz bir aileyiz zaten küçük bir aileyiz burada bu küçük ailenin içerisinde bu tip şeyler huzursuzluk yaratır başka bir şey yaratmaz.”

“Genel bir ekonomik kriz var ama ümit ediyorum ki atlatacağız”

‘’Geçmiş sezonla ilgili baktığınız zaman ben üç dönemdir başkanlık yapıyorum. Nereden nereye geldik.  Yaptığımız çalışmaların sonuçları nelerdir, kamp tesisi yaptık, takım sayılarını arttırdık ama ülkemizde şu anda ekonomik bir sorunumuz var. Bu sadece hentbola mahsus değil bütün ülkemizde, dünyanın genelinde böyle bir kriz var. Tabii ki bu bize ve ülkemize de yansıyor. Ümit ediyorum ki bunu en kısa zamanda hasarsız bir şekilde atlatacağız.”

“Kadın ve Erkeklerde iyi bir jenerasyon yakalandı”

Eyuboğlu son olarak ülkemizin hentboldaki durumunu değerlendirirken şunları söyledi:

‘’En son Erkek A Milli Takımımız son beş dakikaya kadar Avrupa Hentbol Şampiyonası’na ilk defa katılma şansı yakalamıştı ancak kalamadık. Avrupa Hentbol Federasyonu’nun yapmış olduğu statünün sonucunda katılamadık. İlk defa bu kadar yakın olduk”

Açıklamaların tamamı için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Bakmadan Geçme