Berk Karahan: İç saha performansı ön plana çıkacaktır

Beşiktaş Mogaz HT’nin VELUX EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi D Grubundaki rakipleri belli oldu.

HENTBOLHABER.NET –  Ljubljana Kalesinde gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda Beşiktaş Mogaz HT, D Grubunda yer alırken, HC Metalurg (Makedonya), HC Motor Zaporozhye (Ukrayna), Montpellier HB (Fransa), Chekhovskie Medvedi (Rusya) ve Eleme Grubu 1.si ile aynı grupta yer aldı.

Beşiktaş Mogaz’ın rakipleri belli oldu

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı Menajeri Berk Karahan, kura çekimini Hentbolhaber.Net’e değerlendirdi.

Karahan, “Grubumuzda ön elemeden gelecek takım ile beraber dört tane şampiyon takım olacak. Makedonya ikincisi HC Metalurg, Fransa üçüncüsü Montpellier ile zorlu bir grupta mücadele edeceğiz. Geçen senelerde karşılaştığımız ekiplerde var. Gruba baktığımızda iç saha performansı ön plana çıkacaktır.  Geçen seneki iç saha performansımızı sergileyebilir ve dışarıda da gözümüze kestireceğimiz maçlar olacaktır. Deplasmanda en az 3 galibiyet turu getiren anahtar olacaktır. Ön elemeden Sporting Lizbon’un gelmesini bekliyoruz. Buradaki herkesin görüşü de bu şekilde.  Montpellier geçen sezon A&B Grubunda idi. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Chekhovskie Medvedi Rusya şampiyonu. Biz geçen sezon Beşiktaş Mogaz olarak neler yapabildiğimizi gösterdik. İç saha dediğim gibi önemli. Motor Zaporozhye maçlarını yine Kharkiv’de oynayacak. Bu onlar için seyirci dezavantajı oluşturacaktır. Makedonya’da, Fransa’da ve Rusya’da seyirci desteğimiz olacaktır. Taraftar desteğimizin olacağı deplasmanlardan puan çıkarmak bizim için önemli olacak. Onların desteği ile başarılı olacağız” dedi.

C ve D Gruplarını karşılaştırdığında yorumunu sorduğumuz Berk Karahan, ” C Grubu gözüme biraz daha kolay grup gibi geldi. Slovenya temsilcisi RK Gorenje Velenje genç bir ekip. Aynı şekilde Danimarka temsilcisi Skjern Handball’da genç bir ekip. Abanca Ademar Leon’da İspanya’da iyi bir çıkış yaptı. Bana sorsanız C Grubunu tercih ederdim. Ancak D Grubundayız. Beşiktaş Mogaz’a yakışır şekilde mücadele ederek, elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.




Bakmadan Geçme