Beşiktaş Aygaz üst üste ikinci mağlubiyetini aldı

Kendi evinde 110 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Beşiktaş Aygaz’da teknik adamlar konuştu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi 7.haftasında Beykoz Belediyesi GSK’ya 20-23 mağlup Beşiktaş Aygaz’da moraller bozuk.

Hem vefat eden iki sporcu için hem de üst üste aldıkları ikinci mağlubiyet için siyah-beyazlılarda moraller bozuldu.

Baş antrenör Müfit Arın yapmış olduğu açıklamada, “Öncelikle iki sporcumuza Allah rahmet eylesin. Ailesine, hentbol camiamızın başı sağolsun. İnanın iki gencecik hayat için çok üzgünüm” dedi.

Arın devam eden açıklamalarında, “Beykoz Belediyesi bizden daha fazla isteyen taraf idi. İyi mücadele ettiler ve kazandılar. Kendilerini tebrik ederim. Arada sırada böyle inişli çıkışlı zamanlar olacaktır. Ancak biz Beşiktaş Aygaz olarak en iyisini yaparak bu mağlubiyetleri atlatacağız. Büyük Beşiktaş taraftarına kupaları armağan etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yardımcı Antrenör İlker Şentürk yapmış olduğu açıklamada ise, “Öncelikle Ordu Gençlerbirliği Spor Kulübü otobüsünün geçirdiği üzücü kaza sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm hentbol camiasına baş sağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. İlk yarısını kötü oynadığımız bir maçtı. İlk yarıdaki farkı ikinci yarıdaki iyi mücadelemize rağmen, fırsatları da yakalayıp değerlendiremeyince mağlup ayrıldık. Beykoz’u tebrik ediyorum. Beşiktaş olarak bu kötü sonuçları unutturacağız” dedi.

Bakmadan Geçme