“Beşiktaş Mogaz nice kupalar kazanacak”

Beşiktaş Mogaz’ın Süper Ligin 22.haftasında elde ettiği üst üste 9.şampiyonluk için Erdal Karacan ve Müfit Arın resmi siteye açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET –  Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Beşiktaş Mogaz, Süper Lig’in 22. haftasında  Amasya Taşova Spor’u 36:31 yenerek üst üste 9. şampiyonluğunu kazandı. Siyah Beyazlılar 13. şampiyonluğunu taraftarları ile beraber kutladı.

Müsabaka sonrası Bjk.com.tr’ye resmi açıklamalarda bulunan Beşiktaş Amatör Şubeler Sorumlusu Erdal Karacan ve Beşiktaş Mogaz Antrenör Müfit Arın şunları söyledi:

Erdal Karacan:Hentbol takımımız uzun yıllar şampiyon olacak! 

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Erdal Karacan şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Hentbol takımımız uzun yıllar şampiyon olacak. Camiamıza hayırlı olsun. Teknik ekibe ve oyuncularımıza tebriklerimi sunuyorum” dedi.

Müfit Arın: Hentbolu bir marka haline getirdik

Beşiktaş Mogaz antrenörü Müfit Arın ise “Önemli olan Beşiktaş’a kupalar kazandırmak. Hentbolu bir marka haline getirmeye başladığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Ligi namağlup şampiyon bitirmek istiyoruz. Oyuncularım Türkiye Kupası’nı da kazanacaklardır”dedi.




Bakmadan Geçme