Beşiktaş Mogaz’ın rakibi Montpellier HB’yi tanıyalım

Bugün Velux EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu dördüncü maçında salona çıkacak siyah-beyazlıların rakibi Montpellier HB’yi tanıyalım.

HENTBOLHABER.NET -Beşiktaş Mogaz HT, VELUX EHF Şampiyonlar Liginde en kritik müsabakadan birine çıkıyor. 

Bugün İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu spor salonunda Saat:16.00’da oynanacak olan müsabakada Montpellier HB ile karşılaşacak siyah-beyazlılar gruptan çıkmak için mutlak galip gelmek zorunda.

Beşiktaş Mogaz HT’nin rakibi Montpellier HB’yi sizler için araştırdık.

Montpellier HB’de sezon başı Arthur Anque l (Sélestat/FRA), Samir Bellahcene (Massy Essonne HB/FRA), Jure Dolenec (FC Barcelona Lassa/ESP), Miha Zvizej (Ribe-Esbjerg/DEN) ayrılan oyuncular olurlarken,  kadroya Benjamin Afgour (Dunkerque/FRA), Melvyn Richardson (Chambéry/FRA), Mohamed Soussi (Club Africain/TUN) dahil oldu.

Fransız temsilcisini başında deneyimli antrenör Patrice Canayer yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde 17. sezonunu geçiren Montpellier şuana kadar oynamış olduğu 186 maçın 103’ünü kazandı, 71 maçı ise kaybetti. 12 müsabakayı ise beraberlikle tamamladı. Şampiyonlar Liginde 5353 gol atan Fransız temsilcisi maç başı 29 gol ortalaması ile oynuyor. Skor üretmekte etkin silahları olan Montpellier otoriteler tarafından grubun favorisi olarak gösteriliyor.

Grupta oynamış olduğu 3 müsabakadan da galibiyet ile ayrılan Fransız temsilcisi 6 puanla lider. Beşiktaş Mogaz HT bugün ki maçı kazanması durumunda gruptan çıkmak için avantaj yakalamış olacak.

Haber

Oldukça genç bir kadro ile mücadele eden Fransız temsilcisinin yaş ortalaması 23.1.  17  yaşındaki Theo Muller takımın en genç oyuncusu.

 

Bakmadan Geçme