Beşiktaş o salonu dolduracak!

21 Şubat 19:15’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda Beşiktaş Mogaz ile Barcelona arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında tribünlerin dolması bekleniyor. 15 bin kişi yarın Sinan Erdem’de olacak mı?

HENTBOLHABER.NET- Yarın İstanbul büyük bir maça ev sahipliği yapacak. Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda (VELUX EHF CL) son maçını FC Barcelona’ya karşı oynayacak.

Beşiktaş taraftarı ve hentbolseverlerin çektikleri Kocaeli işkencesinden sonra bu özel maçın İstanbul’da, Beşiktaş Mogaz’ın evinde oynanacağının açıklanması kamuoyunu mutlu etmişti.

Beşiktaş Mogaz’ın tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiği bu sezon kulüp açısından bir başka ilke daha şahit olacak. Beşiktaş Mogaz ilk defa bir maçını biletli oynayacak. 5,00TL (beş) olan biletler yarın Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki gişelerden satın alınabilecek.

VELUX EHF CL’de ilk maçını Danimarka Şampiyonu  KIF Kolding Kobenhavn karşısında oynayan Beşiktaş Mogaz, bu maçta Sinan Erdem Spor Salonu’nda 6 bin taraftarı ile Türk hentbol tarihinin seyirci rekorunu kırmış ve Şampiyonlar Ligi’nde de seyirci ortalaması en yüksek olan takımlar arasında 8. olmuştu.

Siyah beyazlılar yarın oynanacak Barcelona maçında 15 bin kapasiteli Sinan Erdem Spor Salonu’nu doldurmayı amaçlıyor.

#SİNANERDEMDEBULUŞALIM
Taraftar grupları sosyal mecrada çağrılar yapıyor. Gerek Beşiktaş FM’deki hentbol programı İkisi Bir Arada’da nda  gerek BJK TV’deki hentbol programı 7 Metre’de Sinan Erdem’de hem Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcisi Beşiktaş Mogaz’a destek olmak, hem hentbol tarihinin en başarılı takımlarından birini izlemek hem de Avrupa’da rekor kırmak hedefleriyle siyah beyazlı taraftarlar ve hentbolseverler Sinan Erdem’e çağrılmıştı.

Hentbolun haber ajansı ve hentbol gönüllüsü olarak Hentbolhaber.Net, Türk hentbolu adına yarın Sinan Erdem’in dolmasını temenni ediyor zira EHF Başkanı Jean Brihault ve Avrupa hentbolunu idare edenler yarın Sinan Erdem’de olacak. Bu “karar verici”lere Türk halkının hentbol tutkusunu ve her yıl şampiyonlar liginde olması temenni edilen Beşiktaş Mogaz’ın gücünü göstermek ve yıllarca unutulmayacak bir maça tanıklık etmek için biz de hentbolseverleri ve Beşiktaşlıları 21 Şubat Cumartesi 19:00’da Sinan Erdem Spor Salonu’na çağırıyoruz.

Sinan Erdem hazır, siz de hazır mısınız?!?

Haber

Yukarıdaki pankartlar Barcelona mücadelesi için Beşiktaş taraftarı İsa Şimşek tarafından hazırlanarak bugün Sinan Erdem Spor Salonu’na asılmıştır.

Haber

Beşiktaş Mogaz HT ile FC Barcelona arasında oynanacak maçın biletleri…

Haber

Bu hentbol emekçileri sizleri bekliyor. Avrupa hentbolunu idare edenlere Türkiye’de de hentbol aşkının olduğunu göstermek için haydi Sinan Erdem’e.

#SinanErdemdeBuluşalım

Bakmadan Geçme