Beşiktaş taraftarları şampiyonlar liginde yalnız bırakıyor

Velux EHF Erkekler Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak için mücadele eden Beşiktaş Mogaz’ın taraftar desteğine ihtiyacı var.

HENTBOLHABER.NET – VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 3.haftasında Beşiktaş Mogaz HT, Rus ekibi Chekhovskie Medvedi’yi deplasmanda 24-22 mağlup etti.

Gruptan çıkmak için iç saha iki maçından galibiyet ile ayrılması gereken siyah-beyazlıların taraftar desteğine ihtiyacı var. Türkiye liglerinde sayısız kupa kazanan rekorlara imza atan Beşiktaş Mogaz, Velux EHF Şampiyonlar Liginde tarihi maçlara çıkmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmak için üst üste Sporting CP ve Bjerringbro-Silkeborg maçlarını kendi evinde oynayacak temsilcimizin en büyük gücü, taraftarları olacak. Dünkü galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan antrenör Müfit Arın’da taraftar desteğinin öneminden bahsetti.

Arın yapmış olduğu açıklamada; “Daha az hata yapıp kazanan taraf biz olduk. Oyuncularımı kutluyorum. Hata yapmamıza rağmen ikinci yarı daha iyi savunma yaptık. 5 sayı öne geçip 1 sayı geriye düştük ama oyuncularım karakterlerini ortaya koyarak 2 puanı aldılar. Haftaya İzmit’te Sporting Lizbon’u ağırlayacağız. Taraftarlarımızdan ricam bizi bu önemli maçta yalnız bırakmasınlar. İlk devre için iki iç saha maçımız var. Taraftarın desteğiyle kazanabileceğimiz ve ekstra performans gösterebileceğimiz iki maç. Alırsak grupta hiç olmadığımız kadar iddialı olacağız.”

 

Bakmadan Geçme