Beşiktaş’ın rakibi Chekhovskie Medvedi’yi tanıyalım

Beşiktaş Mogaz HT, bugün Rus’ya deplasmanında sahne alacak.

HENTBOLHABER.NET – Velux EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.hafta müsabakasında Beşiktaş Mogaz HT, Rusya deplasmanına konuk olacak.

Rus ekibi Chekhovskie Medvedi ile  bugün deplasmanda karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, galibiyet elde ederek avantaj sağlamanın peşinde.

Chekhovskie Medvedi ile siyah-beyazlılar arasında şimdiye kadar iki müsabaka oynandı. 1996 yılında EHF Kupası 2.Tur müsabakasında, o zaman takımın ismi CSKA Moskova iken karşılaşan siyah-beyazılar, her iki müsabakadan da mağlup ayrıldı. 

Chekhovskie Medvedi 2017/18 Sezonu VELUX EHF Şampiyonlar Ligi D grubunda iki müsabaka oynadı ve salondan mağlup ayrıldı. Montpellier HB ‘ye kendi evinde 24:28 mağlup olan Rus ekibi, deplasmanda da HC Motor Zaporozhye 36:23 mağlup oldu.

Haber

VELUX EHF Erkekler Şampiyonlar Liginin en genç kadrosuna sahip olan( 22 yaş ortalaması) Chekhovskie Medvedi, 191 cm boy ortalamasına sahip bir ekip.

Bu sezon takıma  yeni katılanlar Igor Karlov (SKIF Krasnodar/RUS),  Denis Vasiliev (Dinamo Astrakhan/RUS) oldu. Geçen sezon takımda yer alan Dmitry Kovalev, Alexander Chernoivanov, Dmitry Shelestyukov ve Oleg Skopintsev (Spartak Moscow/RUS) Alexander Izmailov (HC Saint Petersburg/RUS) Alexei Karibov (SGAU-Saratov/RUS) ile kulübün yolları ayrıldı.

 




Bakmadan Geçme