Beşiktaşlı Kubilay için destek çağrısı

Fanatik Gazetesinde yer alan haber yankı uyandırdı.

HENTBOLHABER.NET – “Beşiktaş Mogaz Hentbol takımının genç oyuncusu Kubilay Yılmaz, geçtiğimiz ağustos ayında trafik kazası geçirmiş ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Kubilay Yılmaz, tedavisi için sizlerden yardım bekliyor!” diye geçen haber hentbol camiasında yankı uyandırdı.

İşte o haber;

“Beşiktaş Mogaz Hentbol takımının genç oyuncusu Kubilay Yılmaz, geçtiğimiz ağustos ayında trafik kazası geçirmiş ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Kubilay Yılmaz, tedavisi için sizlerden yardım bekliyor!

Kubilay Yılmaz 19 yaşında Beşiktaş Mogaz Hentbol sağ kanat oyuncusu 14 Ağustos 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu uzun süre yoğun bakımda yattıktan sonra şimdi Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi görüyor, beynindeki ödem baskı yaptığı için bilinci bulanık ve iyileşmesi için tedavisini tamamlaması olması gerekiyor. Ancak hastanenin 15 günlüğü 16 bin TL ailesi elinden geleni yapsa da güçleri tedaviyi karşılamaya yetmiyor.  Maddi durumu iyi olan yardım etmeye istekli gönüllülere ihtiyaçları var, yaşadıkları onca acı dolu günden sonra bir ümit yakalamışken onlara destek gerekiyor. İletişim için  [email protected] adresinden ailesi ve arkadaşlarına ulaşabilirsiniz”

Haberin Linki:  http://www.fanatik.com.tr/2016/11/07/kubilay-yilmaz-destek-bekliyor-1261143




Bakmadan Geçme