Beykoz Belediyesi, CIP Travel Antalyaspor maçına kilitlendi

Erkekler Süper Ligi 14.hafta maçında CIP Travel Antalyaspor'a konuk olacak Beykoz Belediyesi SK'da hazırlıklar devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Ligde kritik bir deplasmana çıkacak olan Beykoz Belediyesi SK, Mesut Ilgın, Akın Yenigün liderliğinde hazırlıklarına devam ediyor.

10 Şubat Pazar günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka ile ilgili olarak teknik ekip görüşlerini paylaştı.

Baş Antrenör Mesut Ilgın yaptığı açıklamada, “Takımımızda bazı oyuncularda sakatlık problemleri yaşamaktayız. İlk yarıda çok talihsiz maçlar yaşadık, alacağımız maçlarda beklenmedik puan kayıpları yaşadık. Hafta sonunda Antalyaspor deplasmanı ile yeni bir heyecan yaşamaya başlayacağız. Rakibimize ilk maçta evimizde mağlup olmuştuk. Şimdi Antalya’dan hem rövanşı almış bir takım hem de ikinci yarı için düşündüğümüz galibiyet serisinin ilk sınavını başarı ile vermiş bir takım olarak dönmek istiyoruz” dedi.

Beykoz Belediyespor Başkan Danışmanı ve Takım Yardımcı Antrenörü Akın Yenigün ise, “İkinci yarı maçları öncesinde takıma 3 oyuncu arkadaşımızı dahil ettik. Antrenmanlarımız Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda devam etmekte. İkinci yarı maçları ile birlikte üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Bunun içinde Antalya’dan mutlu dönerek sonrasında iyi bir seri yakalama düşüncesindeyiz. İstanbul’u temsil eden 2 takımdan biri olarak sezon sonunda iyi bir yer edineceğimize inanıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme