Beykoz Belediyesi galibiyetin sevincini yaşıyor

Erkekler Süper Liginde evinde Erzurum Temsilcisi Aziziye Belediyesi Termalspor’u konuk eden Beykoz Belediyespor müsabakadan 25-23 galip ayrılarak önemli bir 2 puanı hanesine yazdırdı.

HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyesİ SK, maça müthiş başladı ilk 8 dakikaya gelindiğinde 5-1 üstünlük yakaladı. Konuk takım erken bir mola hakkı kullanarak aradaki farkı kapatmak istedi. Ev sahibinde Alperen ile başlayan goller Ümit, Afshin, Mykola’nın katkıları ile şekillendi. 

Beykoz Belediyesi, ilk yarıdaki  en farklı skoru 11-6 ile yaşadı. Maçta ilk yarı sonuna kadar aradaki farkı 2-3 sayı farkla önde götürmeyi başaran Beykoz Belediyesi oldu. İlk 15 dakikadan sonra her iki takım kalecileri Kayhan Akat ile Yususf Emre Uçar yaptıkları kurtarışlar ile maça damga vurdular. İlk devrenin son atağında ev sahibinden Ümit Kırkayak ile gelen gol ile devre tamamlandı. Beykoz Belediyesi SK rakibi Aziziye Belediyesi SK karşısında 13-10’luk üstünlük ile soyunma odasına mutlu gitti.

ikinci yarı karşılıklı goller ile başladı. Erzurum ekibi mücadeleye daha hırslı başladı ve aradaki farkı 16-15’e indirdi. Bu skorun ardından Beykoz Belediyespor kenar yönetiminden mola talebi geldi. 47. dakikaya gelindiğinde 19-18 ev sahibi takım üstünlüğü vardı. Son 5 dakikaya gelindiğinde Aziziye Belediyesi SK’nın hücumda hataları ev sahibinin maçı kazanmasında önemli rol oynadı.  Beykoz Belediyesi, Erzurum Aziziye Belediyesi SK’yı 25-23 mağlup etti.

Bakmadan Geçme