Beykoz Belediyesi SK sahne alıyor

Erkekler EHF Kupası’nda ülkemizi temsil edecek olan Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, Avrupa arenasında ilk kez sahne alıyor.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa’nın ikinci en önemli kupasında mücadele edecek olan Beykoz Belediyesi SK, Kosova ekibi KH BESA Fam Gas ile oynayacağı müsabaka için Kosova’ya hareket etti.

3 Eylül Pazar günü Kosova’nın Peje şehrinde Karagaci Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakayla Avrupa Arena’sında ilk kez sahne alacak Beykoz Belediyesi SK’da heyecan yaşanıyor.

Haber

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve Beykoz Belediyesi SK Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ilk maç öncesi yaptığı değerlendirmede, “Kosova’dan avantajlı bir skor ile dönmek istiyoruz. Kadromuzda gerek Milli Takımlar düzeyinde, gerekse de çeşitli kulüp takımları düzeyinde Avrupa’da müsabakalara çıkmış deneyimli isimler var. Bu da takım olarak yaşansa da sporcular bazında bizi avantajlı kılmakta. İnşallah Kosava’dan iyi bir skor ile dönüp 1 hafta sonra oynanacak rövanş maçına daha iyi durumda çıkmak istiyoruz” dedi.

Rövanş karşılaşması 10 Eylül 2017 pazar günü Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde oynanacak.




Bakmadan Geçme