Beykoz Belediyesi SK’da forma krizi

Can Cup İzmir, dün oynanan müsabakalar ile başlarken, Ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil edecek Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, formaları ile sıkıntı yarattı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol İzmir İl Temsilciliğinin organize ettiği ve Göztepe’nin ev sahipliğinin yaptığı “Can Cup İzmir” özel turnuvasında Beykoz Belediyesi Spor Kulübü ile Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü karşılaştı.

Oynanan müsabakada Beykoz Belediyesi SK galip gelirken, Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nün formalarının yetişmemesi ve tişörtlerin yırtılması problem oldu.

Haber

Adıyaman Belediyesi SK maçında giydikleri formaların devamlı olarak yırtılması müsabakanın durmasına ve seyir zevkinin bozulmasına sebep oldu. Maçın ikinci devresinde bir çok oyuncunun formalarının yırtılması sonucu Beykoz Belediyesi SK, maçın gözlemcisi ve hakemlerinin özel izni ile soyunma odasına gitti ve diğer formaları giydi.

Haber

Beykoz Belediyesi SK’nın 20 Ağustos Pazar günü Saat:16.00’da oynanacak olan Selka Eskişehir Hentbol SK maçına nasıl bir çözüm bulacağı merak ediliyor. 




Bakmadan Geçme