Beykoz Belediyesi transferde tam gaz

Erkekler 1.Lig ekibi Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, Süper Lig aşkıyla transferlere tam gaz devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Kurulduğu günden beri kurumsallaşma adına hem A Takım seviyesinde hemde altyapılarda projeler üreten Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, transferde iki önemli ismi kadrosuna dahil etti.

Antrenör İsmail Tarakçı ve Akın Yenigün idaresinde transfer çalışmalarını yöneten Beykoz Belediyesi SK, Kayseri Rainbow Spor Kulübünden Sol Oyun Kurucu Ufuk Çalık ve Maliye Milli Piyango SK’dan Kaleci Velsel Alkış’ı kadrosuna dahil etti.

Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ve idareci Yaşar Kesici’ninde katıldığı imza töreninde Ufuk Çalık ve Veysel Alkış kendilerini 1 yıllığına Beykoz Belediyesi SK’ya bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Antrenör İsmail Tarakçı yapmış olduğu açıklamada, “Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek, Kulüp Başkanımız Muharrem Kaşıtoğlu’nun ve yönetim kurulumuzun destekleri ile iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Erkekler 1.ligi’nde başarılı olarak Süper Lig’de yer almak için çaba harcayacağız. Ufuk ve Veysel kardeşlerimiz takımımıza hayırlı olsun. Umut ediyorum ki başarı dolu bir yıl bizim olacak”dedi. 

Haber

Haber

Bakmadan Geçme