Beykoz Belediyespor’dan resmi açıklama

Beykoz Belediyespor, Hentbol Federasyonu'nun aldığı lig ve kupa organizasyonunun corona virüs nedeniyle sonlandırılması hakkında açıklama yaptı.

Türkiye Hentbol Federasyonu,  aldığı kararla lig ve kupaların corona virüs salgını nedeniyle sonlandırıldığını açıkladı. Bu kararla ilgili Beykoz Belediyespor’dan bir açıklama geldi ve kararı desteklediklerini belirtti.

Beykoz Belediyespor’un yayınladığı o açıklama:

Türkiye Hentbol Federasyonu almış olduğu karar ile Hentbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası organizasyonlarını Covid 19 Salgını nedeniyle hiçbir takımın şampiyon ilan edilmemesi ve normal sezon sıralaması göz önüne  alarak sonlandırılmasına karar verildiğini açıklamıştır.

Beykoz Belediyesi Hentbol Takımı olarak normal sezonun neredeyse tamamını lider olarak götüren ve şu anda ikili averaj ile yalnız 1 gol fark ile ikinci sırada bulunan, Türkiye Kupasında ise finale kalarak tarihinde bir ilki gerçekleştiren hentbol takımımız kendine yakışır bir mücadele göstermiştir.

Bununla birlikte insan ve sporcu sağlığının şampiyonluklardan daha önemli olduğunu bilerek Covid 19 salgını nedeni ile Türkiye Hentbol Federasyonunun almış olduğu kararı saygı ile karşılayıp destekliyoruz.

Bu vesile ile başta Sağlık Bakanlığımız, Sağlık Çalışanlarımız olmak üzere bu salgın ile mücadele eden herkese teşekkür eder, salgın nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, tedavisi süren vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. 

Bakmadan Geçme