Beykoz, Göztepe maçında iddialı

Erkekler Süper Ligi’nin en çekişmeli maçı İstanbul’da oynanacak.

HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyesİ sk,  İzmir Ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

23 Nisan Pazar Günü Saat 17.00’de başlayacak müsabaka her iki takım için de büyük önem taşımakta. Ev sahibi Beykoz Belediyesİsk 2.sırayı koruyup, Avrupa Kupalarında bir üst ligde mücadele etme hakkını kazanma niyetinde. Göztepe’nin kazanması  ikili averajda İzmir temsilcisi  avantaj yakalamış olacak. Bu durumda son hafta maçları büyük önem kazanacak.

Beykoz Belediyesi Antrenörü İsmail Tarakçı zorlu mücadele öncesinde yaptığı açıklamada, son 2 haftaya girildiğinde sezon başından beri yakalayıp devam ettirdiğimiz 2.sırayı muhafaza etme düşüncesinde olduklarını söyledi.

Tarakçı, ” Gerçekten de Türk Hentboluna 3 yıllık süreçte büyük katkılar sunup renk kattık. Şimdi önümüzde sadece iki maçımız kaldı. Biz hafta sonunda evimizde oynayacağımız Göztepe maçını kazanıp ikinci sırayı garantilemek istiyoruz. Sporcu kardeşlerim maçın öneminin farkında. İzmir’deki ilk maçımız beraberlikle sonuçlanmıştı, burada da bir beraberlik bile bizi hedefimize ulaştıracaktır ” diye konuştu.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olan Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ise Kulüp olarak son yıllarda Türk Hentbolunda en büyük çıkış yapan ekip olduklarının altını çizerken, ” Bu sezon ilk kez yer aldığımız Süper Ligde sezon başında hedefimizi Avrupa Kupalarından birine kalma yönünde belirlemiştik. Gelinen noktada bunu başarabilmemiz için sadece iki maçımız kaldı. 2 ya da 3.sırada yer almamız bizi zaten Avrupa Kupalarına taşıyacak, ancak bir hafta sonunda Göztepe maçımızı kazanarak, başarımızı daha da üst seviyede taçlandırma niyetindeyiz ” şeklinde konuştu.




Bakmadan Geçme