Beykoz’un kalecileri sağlam!

Süper Lig’de ki ilk sezonunda Avrupa kapısının aralayan Beykoz Belediyesi SK’nın kalecileri gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladılar.

HENTBOLHABER.NET – Geçen sezon gösterdikleri başarılı performansları ile göz dolduran Murat Varlı, Gökhan Şanlı ve Burak Turan, önümüzdeki sezonda Beykoz Belediyesi SK forması giyecekler.

Haber

İsmail Tarakçı’nın geçen sezon kadrosuna dahil ettiği üç kaleci aynı zamanda özel hayatlarında da arkadaşlıkları ile göz dolduruyorlar. Takım olmanın önemine vurgu yapan üç kaleci ortak olarak şunları söyledi:

“Kalecilik zordur,kaleci tek başınadır, kaleci yalnızdır en büyük sorumluluk onun üstündedir. O varsa maç kazanılır o yoksa şans çok azalır. Biz de hem çok iyi 3 arkadaş hem de çok iyi 3 sporcu olarak birbirimizle bir bütün oluşturduk. Kalede isimlerin konuşulmasından üçümüzün konuşulması için çalıştık. Birbirimize destek olduk salonda olduğu kadar dışarda da bir bütün olduk ve bu bize başarıyı getirdi. Tüm kalecilere önerimizdir önce birbirinizi sevin ve destek olun sonrası kolay gelecektir. Unutmayın kaleciler yalnız adamlardır, birbirleri ile güçlenirler”

Haber

Bakmadan Geçme