Bilet dolandırıcılarına dikkat!

EHF Marketing, ilginin sürekli arttığı VELUX EHF FINAL4 biletlerinin satışında dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu. İşte biletlerin alınabileceği resmi adresler ve F4 ile ilgili yenilikler…

HENTBOLHABER.NET – Köln’deki Lanxess Arena’da düzenlenen VELUX EHF FINAL4, tüm sezonun en çok beklenen olayı olmayı sürdürüyor. Ve Köln’de rüya gibi bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Son günlerde yaşanan olaylara istinaden Avrupa Hentbol Federasyonu Pazarlama Birimi (EHF Marketing) hentbolseverleri biletlerini sadece resmi olduğu bildirilen sitelerden ve bilet satış noktalarından almaları konusunda uyarıda bulundu.

Bilet satın alınabilecek resmi web sitelerinin adresleri şöyle:

www.ehfFINAL4.com

www.LANXESS-arena.de

www.koelnticket.de

EHF Marketing’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yukarıda sözü edilen web siteleri ya da resmi bilet satış ortakları aracılığıyla satın alınmayan biletler fahiş fiyatlarla sunulabilir. Bunun yanında bilet sattığını söyleyen kişi veya kurumların elinde bilet bulunmasının garantisi yoktur. Nihayetinde hentbolseverler hem yüzlerce euro hem de VELUX EHF Final4’u izleme şansını kaybedebilirler.” 

3/4 Haziran 2017 tarihlerinde Köln’de düzenlenecek  VELUX EHF Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finaline katılmak isteyenler www.ehfFINAL4.com adresindeki bilet alarmına üye olabilir. Bu alarm, bilet satışa çıktığında üyelere uyarı gönderiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde resmi bilet ortakları da ilan edilecek.

VELUX EHF FINAL4 2017 BİLET SATIŞI

EHF Marketing, 2017 Dörtlü Final biletleri satışına ve organizasyona bir dizi yenilikler getirdi. Yoğun istek üzerine yeni bir premium kategori oluşturuldu. Finale kalan takımların taraftarlarının sahaya daha yakın olabilmesi için alt katlarda taraftar blokları yapıldı. Ayrıca finale kalan ekiplerin taraftarlarına ayrılan bilet sayısı kulüp başına yaklaşık 600’e çıkarıldı. 

Bu biletler Mayıs 2017’de çeyrek finaller sonucunda dörtlü finale kalan kulüplerden satın alınabilecek.  

VELUX EHF FINAL4 2017 bilet fiyatları (VIP hariç):
Premium: 345 Euro
Kategori 1: 295 Euro
Kategori 2: 215 Euro
Kategori 3: 155 Euro
Kategori 4: 75 Euro

Bakmadan Geçme