Binen'den Avrupa maçı değerlendirmesi

Görele Belediyesi Spor Kulübü için Avrupa Kupası'nda 2'nci tur heyecanı bugün yaşanacak. Görele Belediyespor Antrenörü Mehmet Ali Binen açıklamalarda bulundu.

Görele Belediyesi Spor Kulübü için Avrupa Kupası’nda 2’nci tur heyecanı bugün yaşanacak.

Görele Belediyesi Spor Kulübü ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek. Giresun temsilcisinin rakibi ise Hırvatistan’dan ZRK Dugo Selo’ 55 olacak. İlk maç bugün Görele’de saat 16.00’da başlayacak.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Görele Belediyespor Antrenörü Mehmet Ali Binen şunları söyledi: "Giresun için, Görele için çok önemli bir maç. Şehrimiz de ilçemizde ilk defa Avrupa Kupası maçına çıkacak. Şehir de ilçe de heyecanlı. 
Tüm hazırlıklarımızı yaptık. İçerdeki maçı avantajlı bir şekilde kazanmak istiyoruz. Kazanabileceğimiz de bir maç. Hedefimiz tur atlamak."

"HIRVAT EKOLÜNE KARŞI OYNAYACAĞIZ"

Binen: "Rakibimiz bize göre daha genç takım. Bizim gibi ilçe belediye takımı ve bizim gibi onlar da ilk defa Avrupa Kupası’na katılıyor. Hırvat ekolüne karşı oynayacağız, hentbol kültürü olan bir ülkenin takımıyla karşılaşacağız. Umarız ki hakemler de etkilenmez turu geçeriz ve ülke puanına katkı sunarız."

Binen ayrıca sakatlıklarından dolayı pivot oyuncusu Berfin Şen ile sağ oyun kurucu Gizem Dilek’in oynayamayacağını söyledi.

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme