Birol Ünsal: “Hedefimiz ligde kalmak”

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin yeni ekibi Konyaaltı Belediye Spor Kulübü’nde Antrenör Birol Ünsal İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne karşı alınan mağlubiyeti ve geride kalan iki haftayı değerlendirdi.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin yeni ekibi Konyaaltı Belediye Spor Kulübü’nde Antrenör Birol Ünsal İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne karşı alınan mağlubiyeti ve geride kalan iki haftayı değerlendirdi. Kısa vadede hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyleyen teknik adam, uzun vadede ise Türk hentbolunda kalıcı olmak ve başarılı işler yapmak niyetinde olduklarını belirtti. Ünsal, hedef maçlarının ise şimdi başladığını aktardı.

“İZMİR’İN KAZANMASI DOĞAL BİR SONUÇTU”
Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Antrenörü Birol Ünsal’ın açıklamaları şu şekilde: İzmir bizden iyi bir takım. Biz sezona hazır hale gelmeye çalışan, iyi oyun oynamaya çalışan bir takımız. İzmir rahat kazandı ama bu maçta bizim ne yapacağımız önemliydi, kendimizi tanımış ve kapasitemizi görmüş olduk. İzmir’in kazanması doğal bir sonuçtu, tebrik ediyoruz biz de daha iyi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

“EN KISA ZAMANDA HERKES KADAR BİZ DE TAKIM OYUNU ORTAYA KOYACAĞIZ”
Ünsal: “İki haftada takım olarak ne yapabilirsek onu yaptığımızı düşünüyorum. Hentbol bir takım oyunu ve takım oyunu oynamaya çalışan bir takım için de iki hafta kısa bir süre. Kendi adımıza öncelikle sahada Konyaaltı takımı var olduğu için mutluyuz, hentbol boyutunu halletmeye çalışıyoruz. En kısa zamanda herkes kadar biz de takım oyunu ortaya koyacağız.”

“HEDEF MAÇLARIMIZ BAŞLIYOR”
Ünsal son olarak: “Hedefimiz ligde kalmak. Hedef maçlarımız başlıyor. Önemli olan düzeyimizdeki takımları yenebilmek. Onları yaparsak Konyaaltı hedefine doğru gidecektir. Biz geleceğin takımını oluşturmaya çalışıyoruz. Kısa vadede hedefimiz ligde kalmak. Uzun vadede ise Türkiye hentbolunda kalıcı olmak isteyen, marka bir kulüp yaratma peşinde olacağız.”

Bakmadan Geçme