Birol Ünsal: Lig uzun bir maraton

Kadınlar Süper Liginde namağlup yoluna devam eden Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübünde Antrenör Birol Ünsal’ın keyfi yerinde.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi’nin namağlup lideri Muratpaşa Belediyesi SK bu hafta sahasında Kastamonu Belediyesi GSK’yı ağırlayacak. Karşılaşma Pazar saat 15.00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak.

İlk 5 haftanın geride kaldığı Süper Lig’de 5’te 5 yaparak 10 puanla liderlik koltuğuna oturan Paşanın Melekleri, bu hafta sonu sahasında ligin iddialı ekiplerinden Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübünü ağırlayacak. Pazar günü saat 15.00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı Kürşad Erdoğan, İbrahim Özdeniz hakem ikilisi yönetecek.

Hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdüren Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’nde zorlu karşılaşma öncesi moraller yerinde. Antrenör Birol Ünsal, lige Muratpaşa Belediyesi’ne yakışır şekilde başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Ama lig uzun bir maraton. Özellikle kendi evimizde oynadığımız tüm karşılaşmaları kazanmak istiyoruz. Kastamonu Belediyesi saygı duyulacak bir ekip. Çok formdalar. Ama Antalya’da maça çıkmak her takım için zordur. Muratpaşa sahasında seyirci desteğini de arkasına aldığı zaman farklı bir takım oluyor. Tek hedefimiz galibiyet serisini devam ettirmek.”

Paşa’nın Meleklerine Kastamonu Belediyesi’nden katılan Ceren Coşkun, eski takımına karşı sahaya çıkacak olmasının kendisine aynı bir motivasyon sağladığını belirtti.

Takımın Rus oyuncusu Valeriia Baranik ise yeni öğrenmeye başladığı Türkçesiyle “Bu önemli bir maç kazanmak istiyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme