Birol Ünsal’dan maçın hakemlerine eyyamcılık suçlaması

Polatlı Belediyesi SK’ya tek sayı farkla mağlup olan Muratpaşa Belediyesi SK Antrenörü Birol Ünsal’dan maçın hakemlerine eyyamcılık suçlaması.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi 3.hafta maçında Muratpaşa Belediyesi SK, Polatlı Belediyesi SK’yı ağırladı.

Kadınlar Süper Kupa finalinde Polatlı Belediyesi SK’yı yenerek kupaya uzanan Muratpaşa Belediyesi SK, 3.hafta maçında Polatlı Belediyesi SK’ya 26-27 mağlup oldu.

Müsabakanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Muratpaşa Belediyesi SK antrenörü Birol Ünsal şunları paylaştı:

“Hentbol kamuoyuna

Bugün Antalya da Muratpaşa Belediyesi ile Polatlı Bld. Arasında bayanlar hentbol maçı oynandı. Polatlı kazandı tebrik ediyorum.
Ancak maça gelen insanlar sadece bir hakemin egosunu tatmin ettiği hentbolun kalesi Muratpaşa ya zarar nasıl verilir bunu izlediler. Sporcular değil sadece.bir hakem vardı sahnede o da kötü adamı oynuyordu.

Ancak unutulmamalıdır Muratpaşa Türk hentbolunu savunmaya ve bütün engelleri aşmaya devam edecektir ki Muratpaşa bugünlere kolay gelmemiştir. Biz nice karanlıkları aydinlatmis bir kulübüz

Bayan hentbol tarihimizin altın sayfalarını yazan ilk kulübüz. 
O hakem arkadaşımız beni yaniltmadı atandigi gün oyuncularima soylediklerimi bugün ispat etti. Bütün samiyeti ve durustlugu ile sahada olan diğer arkadaşıma tavsiyem bu tür olaylara alet olmamasıdır .

Hentbolda üretmeye calismaya kendi insanımıza guvenmeye devam edeceğiz. Bu tür olaylar ancak bizim hırsımızı percinler 
Herkesi eyyamciligin tavan yaptığı bu maçı yeniden izlemeye davet ediyorum.”

 




Bakmadan Geçme