“Biz hazırız ya siz?”

Muratpaşa Belediye’nin iki yıldızı Esin Sağdıç ve Çiğdem Özcan zorlu rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundular.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası (EHF Cup) Çeyrek Final ikinci maçında Cumartesi günü Antalya’da Bundesliga ekibi Buxtehuder SV’yi konuk edecek olan Muratpaşa Belediye Spor Kulübü, karşılaşmaya günde çift idmanla devam ediyor.

Avrupa’nın iki numaralı kupasında mücadele eden Muratpaşa; sabahı kondisyon idmanı ile geçirirken, öğleden sonra taktik çalışması yapıyor.

Muratpaşa Belediye SK’nın iki yıldız oyuncusu Sağ Kanat Esin Sağdıç ve Orta Oyun Kurucu Çiğdem Özcan, EHF Kupası’nda Alman ekibi ile zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek; “Biz hazırlıklarımızı yapıyoruz ve Antalyalı hentbol severler başta olmak üzere herkesi bu zorlu mücadelede bizlere destek olmak için tribünlere bekliyoruz. Biz hazırız ya siz” dediler.

14 Mart Cumartesi günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakayı Bulgaristan Federasyonu’ndan Georgi Doychinov ile Yulian Goretsov hakem ikilisi yönetecek. Gözlemci olarak ise Gürcistan’dan Tamaz Tevzadze görev yapacak.

ALMANYA’DA İKİNCİ YARIDA KAYBETTİK
Antalya ekibi ilk yarısını 13:14 önde kapattığı Almanya’daki maçta 31:25 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Buxtehuder SV’den 7 golle İsveçli Pivot Ulrika Agren olurken temsilcimizin en skorer oyuncuları 6’şar golle Sol Oyun Kurucu Diğdem Hoşgör ve Sağ Oyun Kurucu Olga Laiuk olmuştu.

Bakmadan Geçme