Bodrum Belediye Başkanı’ndan salon sözü

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil etmeye hak kazanan Yalıkavak Spor Kulübünü ziyaret etti.

HENTBOLHABER.NET – Yalıkavak’ta ki kulüp tesisine giden Başkan Aras,  Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, yönetim kurulu üyeleri,  teknik heyet ve sporcular tarafından karşılandı.

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Yalıkavak Spor Kulübü’nün başarılarından ve Bodrum isminin Avrupa’da temsil edilecek olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Ahmet Aras, antrenman için Yalıkavak’tan Gümbet’e gidip gelmek zorunda kalan takıma müjdeli bir haber verdi.

Haber

Foto: Gümüşlük Rehberi

Aras, “Proje çalışmasını tamamladığımız antrenman sahası ile fitness salonunu kısa bir süre sonra sizlere kazandıracağız. Yapacağımız antrenman sahasıyla bölgemizdeki gençlerimizi altyapıya kazandırmış olacağız. Kadınların içinde olduğu bu spora destek olmak bizler için çok değerli. Sizlerin sahada verdiği mücadele, elde ettiğiniz başarılar genç kızlarımıza, kadınlarımıza, annelerimize büyük bir cesaret ve güç verecektir. Başarınız sadece sportif bir başarı değil bence büyük bir etki yaratan bir başarı. Özgüveninizi yansıttığınız sahada sizleri izleyen çocuklara büyük bir rol model oluyorsunuz” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Esen,  göreve geldiği günden buyana başta tribünden verdiği gönülden destek olmak üzere her türlü yanlarında olan Belediye Başkanı Ahmet Aras’a yönetimi ve kendi adına teşekkür ederek yeni yapılacak antrenman sahasının üst yapıya sağlayacağı destek kadar altyapı içinde önemli olduğunu ifade etti.

Takımın Antrenörü Kıvanç Özcan ise verdiği maddi manevi desteklerden dolayı Başkan Ahmet Aras’a teşekkür ederek, “Sportif başarı ne kadar önemliyse altyapıda bir o kadar önemli. Dediğiniz gibi bu antrenman sahası yapıldığı zaman Yarımadadaki kızlarımızın birçoğu bu spora katılacak. Geleceğini hazırlamış olacak.” dedi.

Bakmadan Geçme